Accessoires EDUARD Aanhangwagens

Alle afmetingen EDUARD aanhangwagens kunnen worden voorzien van accessoires.

Huifdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes tussen 100 en 220 cm. Zeilen van EDUARD zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen als standaard zeilen en als schuifzeilen. Bij schuifzeilen kan niet alleen aan de achterkant worden opgerold maar ook de zijkant open worden geschoven. Zo kan u alles snel laden en lossen. EDUARD Huifdoeken zijn verkrijgbaar in 30 verschillende kleuren. De standaardkleur is 7500, een lichtgrijs.

Huifdoeken worden het meest op plateauwagens en multitransporters gebruikt.

Eduard Plane

Loofrekken zijn snel gemonteerd en ideaal voor de transport van groenafval en bladeren. Zo is uw lading zonder veel moeite geladen en beveiligd. EDUARD loofrekken zijn 70cm hoog en voor alle modellen tot 4 meter beschikbaar. 

Loofrekken worden meestal op kippers, plateauwagens en machinetransporters gebruikt.

Loofrekken.jpg

Opzetborden zijn verkrijgbaar voor alle afmetingen aanhangwagens. Met de gesloten aluminiumborden heeft men snel meer laadvolume. Opzetborden worden in drie verschillende hoogtes gemaakt: 30 cm, 40 cm of 70 cm. Bovenscharnerende opzetborden, zoals getoond in onderstaande afbeelding, kunnen bijzonder gemakkelijk gemonteerd en gedemonteerd worden. Als u kiest voor meerdere lagen opzetborden zijn standard opzetborden de juiste keuze.

3318-4-3OB30-72_Rechtsvoor_3_opzetborden_70.png

Voorrekken worden gemaakt van gegalvaniseerde profielen en worden meestal gebruikt aan de voorkant van de aanhangwagen. Voorrekken zijn beschikbaar voor alle afmetingen Eduard aanhangwagens.

uitgesneden_-_2615-3-PB30-135-56_-_linksachter_met_voorrek.jpg

Stel nu je aanhangwagen met een extra laag opzetborden of een ander accessoires samen in de handige configurator.

button_samenstellen.png

  • Huifdoek
  • Loofrek
  • Opzetborden
  • Voorrek
  • Uitzetsteunen

 

 

Wij maken gebruik van cookies om de beleving en het gebruik van deze site te optimaliseren. Geef ons ook toestemming deze site en de merkbeleving relevant te maken voor jou. Lees meer!