We move your business

Dealer registratie formulier

Iedere dag bouwen wij verder aan het merk EDUARD en het vergroten van ons marktaandeel in Europa. Dit kan niet zonder betrokken dealers.

Wij zijn overtuigd van het belang van dealers, omdat zij de schakel vormen naar de eindgebruiker. Alleen bij de dealer kan deze de aanhanger echt zien, voelen en uitproberen. Bij de dealer krijgt de klant professioneel advies. Omgekeerd is de dealer voor ons een bron van informatie. De dealer krijgt feedback van de klant en kent de vraag van de markt. Van deze kennis maken wij graag gebruik.

Is er bij u in de regio nog geen EDUARD dealer? Dan komen wij graag in contact als u op een professionele manier EDUARD aanhangwagens wilt gaan verkopen. Wij willen u dan vragen onderstaand formulier volledig in te vullen zodat wij uw aanvraag in behandeling kunnen nemen.Bedrijfsnaam *
Straatnaam + Huisnummer. *
Postcode *
Woonplaats *
BTW-nr.: *
KvK-nr.:
RDW bedrijfsnummer:
Bank
IBAN
BIC
Bedrijfsleider
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Mobiel nummer *
E-mail *
Bedrijfsleider is tevens Contactpersoon
Contactpersoon
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Mobiel nummer *
E-mail *
Orderbevestigingen mailen naar: *
Pakbonnen mailen naar: *
Facturen mailen naar *
Directeur / anderen *
Website *
Heftruck Ja Nee
Verkoopt u reeds aanhangwagens * Ja Nee
 

Wij maken gebruik van cookies om de beleving en het gebruik van deze site te optimaliseren. Geef ons ook toestemming deze site en de merkbeleving relevant te maken voor jou. Lees meer!