Eduard Motortransporter

Kies een EDUARD Multitransporter als Motortransporter

EDUARD Multitransporters worden steeds vaker gebruikt als motortransporters. Door de installatie van een motorsteun is uw Eduard multitransporters snel omgebouwd tot motortransporter.

Een belangrijke reden voor het succes is dat u de aanhangwagen ook voor andere huis- en tuindoeleinden kan blijven inzetten.

Ons uitgebreid gamma biedt veel verschillende mogelijkheden.

Button aanhangwagen samenstellen

Waarom een Multitransporter van EDUARD?

Alle Eduard multitransporters kunnen worden uitgerust als motortransporters. Hierdoor kan u de lengte kiezen die u voor uw motors nodig heeft. Afhankelijk van maat, gewicht en het aantal motoren kan u kiezen voor de juiste afmeting.

Voor een het transport van één motor is een ongeremde aanhangwagen van 260 x 156 cm vaak voldoende. Voor het vervoer van twee motoren kiest u het beste een geremde 310 x 160 cm aanhangwagen. Als u tegelijkertijd tot 6 motoren wilt vervoeren, kan een trailer van 506 x 220 cm de juiste trailer zijn.

Voor de oprijplaten is een schacht onder de laadvloer voorzien. Zo zijn deze snel bij de hand en veilig opgeborgen tijdens de rit.

Voor meer gebruiksgemak kan u vanaf de afmeting 310x160 cm kan u de optie aluminium oprijplaten in plaats van staal kiezen.

Hoe wordt uw multitransporter een motortransporter?

Alle EDUARD multitransporters zijn standaard uitgerust met touwhaken aan het chassis en vastzetbeugels aan de binnenkant van de aanhangwagen. Voor één motor zijn deze vaak voldoende. Bij meerdere motoren plaatst u extra bindogen op de multiplex antislip vloerplaat.

Er zijn veel verdelers voor motorsteunen. Kies de motorsteun die het beste bij uw motor past. Vraag een Eduard Dealers voor meer informatie omtrent de installatie.

 

Wij maken gebruik van cookies om de beleving en het gebruik van deze site te optimaliseren. Geef ons ook toestemming deze site en de merkbeleving relevant te maken voor jou. Lees meer!