EDUARD Machinetransporter

Steeltilt_machinetransporter_bos_met_trekker_klep.jpg

De Eduard Machinetransporter
Maak kennis met de Eduard machinetransporter, onze nieuwste innovatie. Het unieke kiepsysteem maakt laden eenvoudig en veilig, overal. U laadt uw machines snel en comfortabel met behulp van de oprijklep over de hele breedte van de aanhangwagen.

Wat is een machinetransporter?
Een machinetransporter is een plateauwagen met de extra mogelijkheden om machines en andere voertuigen te transporteren door gebruik te maken van een oprijklep en een kiepsysteem.

Waarom een ​​machinetransporter van Eduard?
De machinetransporter heeft een bijzonder kleine oprijhoek vanwege het unieke kiepsysteem. Afhankelijk van de lengte en de hoogte van het laadoppervlak van de machinetransporter, meet deze hoek slechts tussen 5,7 ° en 12 ° graden.

Oprijhoeken_6m_klep_web_gereed.png

In de modellen met oprijplaten is de oprijhoek zelfs nog kleiner (Tussen 4,7 ° en 9 °). Lees meer over de kantelbare transporter met oprijplaten op de pagina over autotransporters.

De hydraulisch bediende uitzetsteunen op de voorkant van de aanhangwagen zorgen ervoor dat het gewicht op de grond wordt ondersteund en dat de trekhaak niet wordt belast tijdens het laden van machines. Deze innovatie verlicht de belasting voor het trekkende voertuig aanzienlijk in vergelijking met andere kantelsystemen.

Zoals alle Eduard Aanhangwagens is de machinetransporter standaard uitgerust met een versterkt, gegalvaniseerd chassis, een bodemplaat uit één stuk, vastzetbeugels in de laadvloer en bindhaken op het frame. Lees hier meer informatie over Eduard Aanhangwagens.

Configureer een machinetransporter

De machinetransporters gaan verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen met lengtes van 4,0 tot 6,0 m. De machinetransporters hebben een bruto laadvermogen van 2700 kg tot 3500 kg. Stel uw machinetransporter met onze configurator samen.

button_aanhangwagen-samenstellen.png

U kunt ook contact met ons opnemen voor andere aanhangwagens. Naast de machinetransporters is Eduard gespecialiseerd in diepladers, autotransporters, multitransporters en kippers. Op onze website vindt u foto's en meer gedetailleerde informatie over de trailers die u zoekt. Heeft u liever persoonlijk contact? Praat dan met een van onze dealers! Deze zijn te vinden op de dealerpagina.

EDUARD aanhangwagens kunnen worden uitgerust met een verscheidenheid aan accessoires.

  • Veelzijdig inzetbaar
  • Bindhaken op de laadvloer en op chassis
  • Oprijklep over de hele breedte
  • Europees dealernetwerk

 

 

Wij maken gebruik van cookies om de beleving en het gebruik van deze site te optimaliseren. Geef ons ook toestemming deze site en de merkbeleving relevant te maken voor jou. Lees meer!