Multitransporters van EDUARD

Een multitransporter van EDUARD Trailers zijn de ideale alleskunner. Geschikt als “gewone” plateauwagen maar door de oprijplaten ook geschikt voor vervoer van auto’s of machines. De multitransporters zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen met lengtes tot 6.0 meter.

Wat is een multitransporter?
Een multitransporter is een plateauwagen met extra mogelijkheden tot vervoer van voertuigen en machines door gebruik te maken van de oprijplaten.  De multitransporter wordt ook vaak gebruikt als autotransporter. Handig is ook de meegeleverde handlier waardoor je altijd gecontroleerd het rijdend materiaal kan oplieren.

Waarom een multitransporter van EDUARD Aanhangwagens?
Sinds 2001 worden multitransporters geproduceerd en zijn in de tussentijd steeds geïnnoveerd  en behoren tot het topsegment van de markt. Dit mede door  een extra verstevigd chassis, vloerplaat uit één stuk, bindhaken binnen en buiten de laadbak en een uitgebreid gamma van afmetingen en laadvermogens. Lees meer over Eduard Aanhangwagens.

Kies uw eigen multitransporter
Bij de multitransporters bevinden de wielen zich onder de laadbak en kunnen dus eenvoudig van de zijkant geladen worden. De oprijplaten kunnen worden opgeborgen in opberglades onder de laadvloer. De multitransporter is er in 150, 160, 180, 200 en 220 cm breed en bruto laadvermogens van 750kg t/m 3500 kg. Kies eenvoudig de multitransporter van uw keuze met onze configurator.

button_aanhangwagen-samenstellen.png

Ook voor andere aanhangwagens kunt u bij ons terecht.  Naast de multitransporters is EDUARD gespecialiseerd in plateauwagensautotransporters, en kippers. Op onze site vind u foto’s en meer specifieke informatie over de aanhangwagen die u zoekt! Wilt u liever persoonlijk contact? Overleg dan met één van onze dealers! Deze vindt u onder de contact pagina.

EDUARD aanhangwagens kunnen worden uitgerust met een verscheidenheid aan accessoires.

  • Veelzijdig inzetbaar
  • Opberglade voor oprijplaten
  • Vlak of met zijborden
  • Uitgebreid accessoire pakket
  • Europees dealernetwerk

 

 

Wij maken gebruik van cookies om de beleving en het gebruik van deze site te optimaliseren. Geef ons ook toestemming deze site en de merkbeleving relevant te maken voor jou. Lees meer!