Plateauwagens van EDUARD

De plateauwagens van EDUARD zetten de nieuwe maatstaf voor maximale keuzevrijheid en snelle levering. Door onze jarenlange expertise en kennis hebben wij onze plateauwagens zo ontwikkeld dat kwalteit, eenvoud en techniek optimaal gecombineerd zijn. Een plateauwagen is zowel verkrijgbaar als enkelasser en tandemasser in meer dan 10 verschillende afmetingen, 3 laadvloerhoogtes, diverse laadvermogens en met legio accessoire mogelijkheden.

Wat is een plateuwagen?
Een plateauwagen kenmerkt zich door het feit dat de wielen zich onder de laadvloer bevinden in tegenstelling tot een bakwagen. Hierdoor kan de plateauwagen ook eenvoudig van de zijkant worden geladen met een heftruck en kan je de gehele breedte benutten als laadruimte. De aanhangwagen heeft geen uitstekende delen als spatborden. De plateauwagens van Eduard zijn verkrijgbaar in diverse bruto laadvermogens van 750 kg t/m 3500 kg.

Waarom een plateauwagen van EDUARD Aanhangwagens?
Van nieuwe toetreder in 2001 tot gevestigde orde in 2018 hebben wij heel wat stappen gemaakt. Op het gebied van voorraadbeheer en efficiency van produceren behoren wij tot de top van de markt. Dit resulteert in plateauwagens van A-kwaliteit met KNOTT onderdelen voor een scherpe prijsstelling. We move your business! Lees meer over EDUARD Aanhangwagens

Kies uw eigen plateauwagen
Met onze configurator kunt u een aanhangwagen samenstellen geheel naar uw wensen en eisen. Wij werken met een Europees dealernetwerk van toonaangevende aanhangwagen bedrijven die verkoop en onderhoud verzorgen van onze plateauwagens. Bekijk op onze contactpagina waar de dichtstbijzijnde dealer zich bevindt.

 Button aanhangwagen samenstellen

Ook voor andere aanhangwagens kunt u bij ons terecht.  Naast de plateauwagens is EDUARD gespecialiseerd in kippersautotransporters, machinetransporter en multitransporters. Op onze site vind u foto’s en meer specifieke informatie over de aanhangwagen die u zoekt! Wilt u liever persoonlijk contact? Overleg dan met één van onze dealers! Deze vindt u onder de contact pagina

EDUARD aanhangwagens kunnen worden uitgerust met een verscheidenheid aan accessoires.

  • Meer dan 13000 Aanhangwagens per jaar
  • Marktleider in plateauwagen en kippers
  • A-merk remsysteem
  • Europees dealernetwerk

 

 

Wij maken gebruik van cookies om de beleving en het gebruik van deze site te optimaliseren. Geef ons ook toestemming deze site en de merkbeleving relevant te maken voor jou. Lees meer!