Eduards Trailer Factory

Eduards Trailer Factory (EDUARD) is in 2001 opgericht door Eduard Saris. Het bedrijf is gespecialiseerd in ontwikkeling, montage en verkoop van ongeremde en geremde aanhangwagens (zoals plateauwagens, autotransporters, multi-transporters, kippers etc.).  In totaal zijn er 70 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf.

Montage
Nauwkeurige montage waarbij het draait om het perfect combineren van de juiste materialen met uiterste precisie, vormt de belangrijkste basis voor een kwalitatief hoogstaande EDUARD aanhangwagen. Door gebruik te maken van tablets en geavanceerde scan apparatuur is er tijdens het assemblage proces voortdurend kwaliteitscontrole van de gebruikte materialen. De productieruimte is sinds de start in 2001 al verdriedubbeld naar ruim 3000m2 en een buitenterein van zo’n 7000m2.

trailers_smaller.jpg

Verkoop
We verkopen aanhangers in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken en Finland. In 2015 zijn er ruim 8500 EDUARD-aanhangers verkocht. In 2017 werden er zo’n 13 000 EDUARD-aanhangwagens afgeleverd. 

Dit samen met marktconforme prijzen, de uitstekende kwaliteit, de juiste presentatie en vindbaarheid op het web zorgen voor een constante stijging in de verkoop van aanhangwagens.

In de afgelopen periode is er een jaarlijkse groei van ruim 20% gerealiseerd. Naar verwachting is er zelfs ruimte voor verdere groei in de markt met het huidige productgamma. Deze groei laat onverlet dat we een ambiteuze doelstelling hebben voor de komende jaren. De komende 3 jaar verwachten we een omzetgroei van 50% te realiseren door autonome groei en het aanboren van nieuwe markten.

Ontwikkeling
Na grondig marktonderzoek is er een uitgebreid gamma aan plateauwagens, multi-transporters, autotransporters en kippers ontwikkeld, getekend en opgenomen in diverse Europese goedkeuringen. Na ontwikkeling van de diverse aanhangwagens kwam de nadruk te liggen op de ontwikkeling van een goed logistiek apparaat. Dit is sinds het begin ononderbroken verder ontwikkeld omwille van de sterke groei die Eduards Trailer Factory BVBA jaar na jaar doormaakt.

Handelsmerk
Alle door Eduards Trailer Factory BVBA geproduceerde aanhangwagens hebben EDUARD als merknaam. De aanhangwagens hebben onderscheidende eigenschappen als reflecterende tape op de bordenset en kenmerkende EDUARD logo afbeeldingen op de geassembleerde onderdelen. Hierdoor zijn de EDUARD aanhangwagens uniek en herkenbaar.

The Factory
Eduards Trailer Factory is gevestigd op het industriepark in Balen (Mol, België 40 km van Eindhoven). Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken en dit vergemakkelijkt vervolgens de aan- en afvoer van materialen. Zowel het kantoor als de werk- en opslagplaats zijn in Balen gevestigd.

  • Meer dan 13 000 Aanhangwagens per jaar
  • Marktleider in verschillende segmenten
  • A-kwaliteit onderdelen, o.a. KNOTT remsysteem
  • Europees dealernetwerk

 

button_dealer-worden.png
 

1491274_568097919949700_872068898_o.jpg

Eduard Saris

 

 

 

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om de beleving en het gebruik van deze site te optimaliseren. Geef ons ook toestemming deze site en de merkbeleving relevant te maken voor jou. Lees meer!