Werken bij Eduards Trailer Factory

Een job waarin je samen met de organisatie kan groeien? Dan is werken bij Eduards Trailer Factory (ETF) jouw ding.

Eduards Trailer Factory (EDUARD) is in 2001 opgericht door Eduard Saris. We zijn gespecialiseerd in ontwikkeling, montage en verkoop van ongeremde en geremde aanhangwagens (zoals plateauwagens, autotransporters, multi-transporters, kippers etc.). 

Waarom werken bij Eduard

team
Team van vakmensen
Altijd in ontwikkeling
trailers
No-nonsense cultuur
Zo kan jij werken zoals jij het prettig vindt.
productie
Groeiend bedrijf
Professionele inhouse productie
Configureer
Innovatief
Altijd naar wens met onze configurator

Een job waarin je samen met de organisatie kan groeien? Dan is werken bij Eduards Trailer Factory (ETF) jouw ding.

Eduards Trailer Factory (EDUARD) is in 2001 opgericht door Eduard Saris. We zijn gespecialiseerd in ontwikkeling, montage en verkoop van ongeremde en geremde aanhangwagens (zoals plateauwagens, autotransporters, multi-transporters, kippers etc.). 

Manieren om te groeien

Ontwikkelen en groeien is belangrijk. Voor het bedrijf én voor Eduard Saris als ondernemer en persoon. Als het gaat om innovaties is hij dan ook meestal zelf de aanjager. Daarbij werkt hij nauw samen met zijn technische engineers. “Híj kent alle technische mogelijkheden, ík ken de behoeften in de markt. Dat is mooi, we inspireren elkaar om steeds met nieuwe oplossingen te komen. Nieuwe manieren om te groeien.”

Groei faciliteren

“Natuurlijk is er constant de vraag: hoe kunnen we zo efficiënt mogelijk produceren. We willen de business gezond houden, ook voor de toekomst. Daarbij vind ik het zeker zo belangrijk dat mijn medewerkers gezond zijn en goed in hun vel zitten. Met een coach werken we momenteel individueel en in teams aan meer betrokkenheid en werkplezier. Ik wil zorgen dat mijn mensen hier graag willen zijn en dat zij voelen dat hun bijdrage ertoe doet. Dat zij de kans krijgen zich te upgraden in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor mij is dat een van de mooiste kanten van ondernemen: de groei van mensen kunnen faciliteren.”

Wat kun je verwachten van een job bij ETF?

  • Groeiend team van gedreven vakmensen.
  • No-nonsense cultuur. We zeggen waar het op staat.
  • Multiculturele omgeving waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.
  • Aantrekkelijke verloning in combinatie met correcte arbeidsvoorwaarden.

Wat kun je verwachten bij ETF?

  • Groeiend team van gedreven vakmensen. 

  • No-nonsense cultuur. We zeggen waar het op staat. 

  • Multiculturele omgeving waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. 

  • Aantrekkelijke verloning in combinatie met correcte arbeidsvoorwaarden. 

eduard productie

Sales Representative

Als Sales Representative – BENELUX ben je verantwoordelijk voor het actief benaderen van potentiële dealers, het samenwerken met bestaande dealers en het sluiten van overeenkomsten om de verkoopdoelstellingen te behalen. Je bent een enthousiaste en zelfgemotiveerde professional die gedreven wordt door het behalen van resultaten.

Junior Accountmanager

Als Jr. Account Manager ben je verantwoordelijk voor beheren van een portfolio van klanten en het uitbreiden van ons klantenbestand. Je bent het primaire aanspreekpunt voor klanten en werkt nauw samen met interne teams om ervoor te zorgen dat de behoeften van de klant worden begrepen en vervuld.

Customer care medewerker aftersales

Als Customer Care Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorg je voor een vlekkeloze afhandeling van hun vragen en verzoeken. Je speelt een cruciale rol in het onderhouden van klantrelaties en het verhogen van de klanttevredenheid.

 

Project engineer

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheer van technische projecten, van concept tot implementatie. Je werkt nauw samen met multidisciplinaire teams om projectdoelen te bereiken binnen gestelde tijdlijnen en budgetten. De ideale kandidaat heeft een sterke technische achtergrond, uitstekende organisatorische vaardigheden en de capaciteit om complexe problemen op te lossen.

 

Heftruckchauffeurs

Wil je graag deel uitmaken van een groeiende organisatie? (Mee)bouwen aan het trailerpark van morgen? Eduards Trailer Factory heeft nog grote plannen en daarvoor zoeken we nog gemotiveerde heftrucker. Can we hook you up?

We zoeken verschillende heftruckchauffeurs voor zowel ons inkomend als ons uitgaand magazijn.

Inkomend magazijn:
Hier sta je in voor het lossen van vrachtwagens met de nodige administratie en de goederen stockeren en stapelen in ons magazijn. Je voorziet de productielijnen van het nodige materiaal. Daarnaast zal je ook handmatig werk verrichten zoals sorteren van producten, omladen van groter hoeveelheden naar kleinere verpakkingen,...

Uitgaand magazijn:
Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van afgewerkte aanhangwagens en deze vast te maken met spanbanden. Hierbij zal je ook fysiek werk verrichten zoals houten balkjes leggen, op de aanhangwagens klimmen,... Daarnaast zal je vrachtwagens laden met stapels aanhangwagens.

Voor het inkomend magazijn werk je in vaste late dienst: van maandag tot en met vrijdag van 12u15 tot 21u

Voor het uitgaand magazijn wissel je wekelijks af tussen dagpost en late post
Dagpost is starten om 7u en van maandag tot donderdag werken tot 16u15, op vrijdag tot 13u35.
Late post is van maandag tot en met vrijdag van 12u15 en 21u.

Coördinator Planningsadmin

Wil je graag deel uit maken van een groeiende organisatie? Meebouwen aan het trailerpark van morgen? Eduards Trailer Factory heeft grote plannen en daarvoor zoeken we nog enthousiaste collega’s die hier hun schouders willen onder zetten. Can we hook you up?

 

Als Coördinator Planning sta  je in voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de transport- en productieplanning zodat deze in lijn is met de gevraagde productiecapaciteit, de beschikbare voorraden en de vooropgestelde leveringstermijnen. Je denkt structureel na over het optimaliseren en verbeteren van het planningsproces met als doel de output te maximaliseren.

Onze waarden

Portret

EERLIJK & OPEN

We communiceren eerlijk en open op een manier waarbij opbouwende feedback mogelijk is. Zo zorgen we ervoor dat collega's, klanten en leveranciers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

V-dissel

VOL PASSIE

Passi en gedrevenheid. We houden van uitdagingen en maken elkaar sterker! Bij Eduard werken we met enthousiasme en de positieve mindset.

banden productie

GEWOON DOEN!

Vanuit vakmanschap en expertise werken we samen aan onze groei en stimuleren we elkaar om initiatief te nemen. We zijn doeners, we communiceren helder en ageren flexibel en daadkrachtig bij uitdagingen.

Denker, doener of anders?

Hanna productie