Een job waarin je samen met de organisatie kan groeien? Dan is werken bij Eduards Trailer Factory (ETF) jouw ding.

Eduards Trailer Factory (EDUARD) is in 2001 opgericht door Eduard Saris. We zijn gespecialiseerd in ontwikkeling, montage en verkoop van ongeremde en geremde aanhangwagens (zoals plateauwagens, autotransporters, multi-transporters, kippers etc.). 

Manieren om te groeien

Ontwikkelen en groeien is belangrijk. Voor het bedrijf én voor Eduard Saris als ondernemer en persoon. Als het gaat om innovaties is hij dan ook meestal zelf de aanjager. Daarbij werkt hij nauw samen met zijn technische engineers. “Híj kent alle technische mogelijkheden, ík ken de behoeften in de markt. Dat is mooi, we inspireren elkaar om steeds met nieuwe oplossingen te komen. Nieuwe manieren om te groeien.”

Groei faciliteren

“Natuurlijk is er constant de vraag: hoe kunnen we zo efficiënt mogelijk produceren. We willen de business gezond houden, ook voor de toekomst. Daarbij vind ik het zeker zo belangrijk dat mijn medewerkers gezond zijn en goed in hun vel zitten. Met een coach werken we momenteel individueel en in teams aan meer betrokkenheid en werkplezier. Ik wil zorgen dat mijn mensen hier graag willen zijn en dat zij voelen dat hun bijdrage ertoe doet. Dat zij de kans krijgen zich te upgraden in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor mij is dat een van de mooiste kanten van ondernemen: de groei van mensen kunnen faciliteren.”

Wat kun je verwachten van een job bij ETF?

  • Groeiend team van gedreven vakmensen.
  • No-nonsense cultuur. We zeggen waar het op staat.
  • Multiculturele omgeving waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.
  • Aantrekkelijke verloning in combinatie met correcte arbeidsvoorwaarden.
Team van vakmensen
Team van vakmensen
No-nonsense cultuur
No-nonsense cultuur
Groeiend bedrijf
Groeiend bedrijf
Innovatief
Innovatief

Fieldcoach Inbound

Als fieldcoach ben je één van de gangmakers. Je staat in voor de coördinatie van de  dagelijkse inbound - activiteiten. Je stuurt (mensgericht) aan, coördineert, verbetert en bewaakt de kwaliteit om de productieplanning en output zo te realiseren volgens opgelegde targets en kwaliteitsnormen.Een greep uit je takenpakket:Teamsport:Coachen en begeleiden van je teamleden om zo het maximale potentieel te bereikenActief deelnemen aan het dagelijkse werk, meewerkend waar nodigOverleg en communicatie met collega’s, leidinggevenden, externenInrichting van het magazijn:Toewijzen van locaties in stellingrekken aan bepaalde productgroepenIndeling van zones in overleg met Inventory Manager & Productie ManagerVoorbeeldfunctie zijn en verantwoordelijkheid nemen voor veiligheid, kwaliteit, orde & netheid, output en het menselijke aspect binnen jouw speelveld.

Fieldcoach Productie

Als fieldcoach ben je één van de gangmakers. Je staat in voor de coördinatie van de  dagelijkse productieactiviteiten. Je stuurt (mensgericht) aan, coördineert, verbetert en bewaakt de kwaliteit om de productieplanning en output zo te realiseren volgens opgelegde targets en kwaliteitsnormen.Een greep uit je takenpakket:Oplossen van operationele problemen en overleggen met de Productiechef om zo de productieplanning én output te realiseren.Opvolgen en leveren van input omtrent het verbeteren van werkprocedures, kwaliteit en opleiden van medewerkers om bij te dragen tot een optimale kwaliteit en rendement.Leiding geven aan productiemedewerkers om de motivatie en rendement te maximaliseren.Zorgen voor een vlotte communicatie en samenwerking met de collega’s en de andere lijnen om alle noodzakelijke informatie bij de juiste personen/afdeling te brengen.

QA Controller

Als QA Controller herken jij kwaliteit wanneer je ze ziet. Je hebt tonnen materiaalkennis die je kan inzetten om tot juiste inzichten en beoordelingen te komen. Als procesverantwoordelijke ken je de betrokkenen en zie je mogelijkheden om samen kwaliteit op een hoger niveau te tillen.   Een greep uit je dagelijkse takenpakket:Uitvoeren van bijkomende ingangscontroles om niet conforme materialen tijdig te onderscheppen en je bekijkt adhv tekeningen of eerdere problemen wat er gecontroleerd dient te worden;Realiseren van cycle counts met behulp van het ERP – systeem om voorraadverschillen te onderzoeken en hierop te anticiperen;  Controleren, herstellen en beoordelen van afkeurmaterialen vanuit productie en retourgoederen en de bijbehorende fysieke en administratieve afhandeling uitvoeren om zo een kwalitatief eindproduct en een vlotte afhandeling van de aftersales te garanderen;Beoordelen van afgewerkte aanhangwagens, steekproefsgewijs,  met als doel onafhankelijk kwaliteit te controleren en in orde te zijn met wettelijke bepalingen;Deelnemen aan de teamwerking om zo een goede wisselwerking tussen alle betrokkenen te garanderen.

Operations Admin

Mede - verantwoordelijk zijn voor een technisch - administratief takenpakket van A tot Z om zo samen bij te dragen tot een efficiënt en succesvol productieproces. Productie – ondersteuning: pakbonnen en checklists voor operations en inpak, daarbij controleren of er voldoende voorraad aanwezig is;Logistieke ondersteuning: Het klaarmaken van de afhaaldocumenten voor de vrachten aanhangwagens en onderdelen, waaronder laaddocumenten en afhaallijsten;Algemene ondersteuning: eilandmailbox, pakketjes & orders maken en verzenden, postverwerking, etc.

Heftruck

(M/V/X)Wil je graag deel uitmaken van een groeiende organisatie? (Mee)bouwen aan het trailerpark van morgen? Eduards Trailer Factory heeft nog grote plannen en daarvoor zoeken we nog gemotiveerde werkkrachten. Can we hook you up?

Montagemedewerker

Wil je graag deel uitmaken van een groeiende organisatie? (Mee)bouwen aan het trailerpark van morgen? Eduards Trailer Factory heeft nog grote plannen en daarvoor zoeken we nog gemotiveerde werkkrachten. Can we hook you up?