Een job waarin je samen met de organisatie kan groeien? Dan is werken bij Eduards Trailer Factory (ETF) jouw ding.

Eduards Trailer Factory (EDUARD) is in 2001 opgericht door Eduard Saris. We zijn gespecialiseerd in ontwikkeling, montage en verkoop van ongeremde en geremde aanhangwagens (zoals plateauwagens, autotransporters, multi-transporters, kippers etc.). 

Manieren om te groeien

Ontwikkelen en groeien is belangrijk. Voor het bedrijf én voor Eduard Saris als ondernemer en persoon. Als het gaat om innovaties is hij dan ook meestal zelf de aanjager. Daarbij werkt hij nauw samen met zijn technische engineers. “Híj kent alle technische mogelijkheden, ík ken de behoeften in de markt. Dat is mooi, we inspireren elkaar om steeds met nieuwe oplossingen te komen. Nieuwe manieren om te groeien.”

Groei faciliteren

“Natuurlijk is er constant de vraag: hoe kunnen we zo efficiënt mogelijk produceren. We willen de business gezond houden, ook voor de toekomst. Daarbij vind ik het zeker zo belangrijk dat mijn medewerkers gezond zijn en goed in hun vel zitten. Met een coach werken we momenteel individueel en in teams aan meer betrokkenheid en werkplezier. Ik wil zorgen dat mijn mensen hier graag willen zijn en dat zij voelen dat hun bijdrage ertoe doet. Dat zij de kans krijgen zich te upgraden in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor mij is dat een van de mooiste kanten van ondernemen: de groei van mensen kunnen faciliteren.”

Wat kun je verwachten van een job bij ETF?

  • Groeiend team van gedreven vakmensen.
  • No-nonsense cultuur. We zeggen waar het op staat.
  • Multiculturele omgeving waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.
  • Aantrekkelijke verloning in combinatie met correcte arbeidsvoorwaarden.
Team van vakmensen
Team van vakmensen
No-nonsense cultuur
No-nonsense cultuur
Groeiend bedrijf
Groeiend bedrijf
Innovatief
Innovatief

Op dit moment zoeken wij naar...

Product engineer (m/v/x)

Als Product Engineer ben je bevlogen in het uitwerken van technische oplossingen van concept tot uitvoering. Bedenken, ontwerpen, vormgeven en reviseren van het hele assortiment van aanhangwagens, rekening houdend met de diverse behoeften van de gebruiker en van de organisatie om een state of art product te kunnen afleveren.

Full time (39 uur)

Lees meer >

Planner (m/v/x)

Als Planner ben je zowel de duwer als de trekker van de productie in overleg met interne – en externe partners. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal inzetten van alle beschikbare werkmiddelen (mankracht, grond – en hulpstoffen) en de logistieke afhandeling hiervan.

Full time (39 uur)

Lees meer >

Heftruck (m/v/x)

(Mee)bouwen aan het trailerpark van morgen? Eduards Trailer Factory heeft nog grote plannen en daarvoor zoeken we nog gemotiveerde werkkrachten. 

Full time (39 uur)

Lees meer >

Montagemedewerker (m/v/x)

Door onze groei zijn wij op zoek naar nieuwe monteurs. Monteer onderdelen tot verschillende types aanhangwagens en maak deel uit van Team Eduard!

Full time (39 uur)

Lees meer >

Open sollicitanten

Is er op dit moment geen vacature die bij je past? Maak de eerste stap en stuur ons jouw cv en motivatie via een open sollicitatie. Dan kunnen we je contacteren zodra er een meer passende functie is.

Lees meer >