Motortransporter enkelasser ongeremd

Multitransporter | tot 750 kg | ongeremd | Alu borden, 10 cm hoog

Een motortransporter van Eduard is een multifunctionele oplossing voor het transport van jouw motor(en). Stel je multitransporter samen met een motorsteun en ga veilig de weg op. Verwijder de motorsteun eenvoudig en gebruik de ongeremde plateauwagen ook voor andere doeleinden. Makkelijk, veelzijdig en betrouwbaar.

De motortramsporter enkelasser ongeremd met een afmeting van 310 x 160 cm is bij uitstek geschikt voor een transport tot twee motoren. Doordat de wielen onder de laadvloer staan heb je voldoende ruimte voor twee motoren en blijf je doorgaans onder de maximale massa van 750 kg voor ongeremde aanhangwagens.

Een veilig transport van jouw motor

Als je een motortransporter van Eduard aanschaft is deze altijd voorzien van voldoende vastzetbeugels aan de binnenkant van de aanhangwagen en touwhaken aan het chassis. Deze standaarduitrusting is voldoende voor het transport van één motor. Daarnaast is de laadvloer gemaakt van multiplex met antisliplaag en kunnen de oprijplaten onder de laadvloer worden opgeborgen.

Met een motortransporter enkelasser ongeremd ben je verzekerd van een veilig transport van uw motor. Je kunt de motor verticaal vervoeren dankzij de motorsteun en vastzetbeugels waardoor deze niet zal beschadigen tijdens de rit. Ook kun je ervoor kiezen om jouw motortransporter uit te rusten met een huif of schokdempers om het transport extra comfortabel te maken.

Stel zelf je motortransporter samen

Zoek je toch een andere afmeting voor je motortransporter of ben je van plan om meer dan 750 kg te vervoeren? Pas dan je wensen aan in onze configurator en bereken snel de nieuwe prijs van jouw aanhanger.

Welke aanhanger je ook kiest, bij Eduard ben je verzekerd van kwaliteit, veiligheid en de beste service.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden

Waarom een Eduard motortransporter?

Hoe je jouw ongeremde motortransporter ook samenstelt, een paar belangrijke kenmerken hebben al de honderden varianten gemeen. De vlakke laadvloer maken wij van één multiplex-vloerplaat met een antisliplaag. Voor een goede beveiliging van je lading voorzien wij elke aanhangwagen van voldoende vastzetbeugels. 

De oprijplaten kunnen tijdens de rit onder de laadvloer worden opgeborgen. Zo zijn ze altijd bij de hand als ze nodig zijn.