Bouw

Of je als professional nu sloopt of bouwt, een steiger plaatst, een dak dekt of aan de weg timmert; het begint allemaal met de juiste spullen op de juiste plek. En die vervoer je met een geschikte aanhangwagen.

Explore
trailer

Groenbeheer

Er zijn slechts weinig sectoren waarin zo veel verschillende aanhangwagens worden gebruikt als in het groenbeheer. Vaak wordt er per machine een aanhangwagen aangeschaft, afhankelijk van gewicht, maat en oprijhoek. Boomverzorgers maken dan weer meer gebruik van kippers. En voor het transport van planten en bomen wordt vaak een langere dubbel- of drieasser gebruikt. Kies een aanhangwagen naar je eigen wensen.  

Explore
snoeien

Allround

Jij bent een kleine zelfstandige. Je stelt jezelf hoge eisen en verwacht dit ook van je aanhangwagen. Je kiest dat model en dat type dat past bij je werkzaamheden. Groot of klein, licht of zwaar. Jouw wensen maken het verschil. Je moet geluidsapparatuur vervoeren of wanden en vloertegels voor standbouw. Dan heb je een aanhangwagen nodig die goed kan worden geladen, stabiel is en voorzien van voldoende bevestigingspunten. Maar denk ook aan een beroep als ballonvaarder. Ook dan heb je heel veel verschillende soorten spullen en materialen die moeten worden vervoerd. 

Explore
trailer

Autotransport

Je bent een professionele garagist, die de aanhangwagen nodig heeft om auto’s te vervoeren. Denk aan afleveringen, reparaties en storingen. Maar vergeet ook niet de liefhebber van mooie, bijzondere auto’s met heuse oldtimers of supercars. Wie met een camper op vakantie gaat, vindt het misschien wel fijn om nog een apart vervoersmiddel bij te hebben. Voor boodschappen te doen, naar het zwembad te gaan of een gezellig ritje in de omgeving te maken. Een kleine aanhangwagen een kleine auto op te vervoeren, kan dan een oplossing zijn. Dan heeft Eduard de juiste aanhanger voor je. 

Explore
trailer

Motorsport

De snelheid, de vrijheid, de wind door je haren. Eduard heeft een aanhanger voor elke motor- en autosportliefhebber. Voor de fervente rallyrijder en autocrosser, die in de weekenden te vinden is in het zand of het asfalt van een circuit of op smalle landweggetjes en robuuste industrieterreinen. Ook voor de trotse eigenaar van een oldtimer, die zuinig is op zijn kostbare bezit en deze veilig wil vervoeren, hebben wij de juiste aanhangwagen.

Explore
trailer motor

Particulier

Jij bent een doener, een maker. Jij hebt altijd een project. De tuin onder handen nemen, vrienden helpen met verhuis. Of misschien weer eens naar de mooie camping in Zuid-Frankrijk? En met de handige, 3D configurator personaliseer je je gekozen aanhangwagen verder. 

Explore
IMG_6513_verhuishuif-achterkant JPEG

Een Eduard aanhangwagen voor elke sector

Eduard aanhangwagens bieden oplossingen voor veel verschillende sectoren. Ontdek wat een Eduard aanhangwagen voor jou kan betekenen. Via een eenvoudig te bedienen configurator, met alle modellen en accessoires in 3D, kun je de aanhangwagen kiezen die het beste bij jou past en die het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden en/of activiteiten. Denk dan aan het juiste gewicht, het oprijsteem, de laadvloer en het type.

Uiteindelijk ben jij degene die er mee moet werken, dus is het wel zo handig dat de aanhangwagen voldoet aan al je eisen. Laat je adviseren door een dealer en maak de juiste beslissing voor jouw situatie. Zo is de keuze voor een bepaalde aanhangwagen snel gemaakt.