Motortransporter

Het vervoeren van je motor wil je natuurlijk zo veilig en betrouwbaar mogelijk doen. Een aanhangwagen uitgerust met een motorsteun biedt dan de beste optie. Op die manier maak je optimaal gebruik van jouw plateauwagen. De motorsteun kan namelijk gemakkelijk worden verwijderd, waardoor de motortransporter ook fungeert als aanhangwagen voor andere doeleinden.

Selectie afmetingen en gewichten

Motortransporter

Afmeting\Gewicht 750 1000 1350 1500 2000 2500 2700 3000 3500
256x150 1/2 1 1 1 2 2 2    
310x160 1/2 1 1 1 2 2 2 2  
506x200         2 2 2 2 2/3

Multitransporters zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen tot 6.0 meter. Klik hier voor alle afmetingen.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden

Waarom je kiest voor een Eduard

dealer
Dealer netwerk
Altijd een Eduard dealer in de buurt
Trailers
2300+ Motortrailers
Voor elke transport een geschikte aanhanger
tailor made
Handgemaakt
Professionele inhouse productie
configurate
Configureer zelf
Altijd naar wens met onze configurator

Van multitransporter naar motortransporter

Een aanhangwagen die ook fungeert als motortransporter noemen we een multitransporter. Met een multitransporter heb je de mogelijkheid om een plateauwagen samen te stellen die geschikt is voor alle doeleinden. Afhankelijk van de maat, het gewicht en het aantal motoren kun je de juiste afmeting voor de motortransporter kiezen.

Wil je met jouw motortransporter één motor vervoeren, dan is een ongeremde aanhangwagen van 260 x 156 cm een goede optie. Het vervoer van twee motoren kan het beste met een geremde aanhangwagen van 310 x 160 cm worden uitgevoerd en voor een transport tot zes motoren heb je een motortransporter van 506 x 200 cm nodig.

De aanhangwagens van Eduard zijn bovendien voorzien van een oprijplaat die onder de laadvloer is bevestigd. Op die manier kun je deze gemakkelijk uitschuiven om uw motor op de motortransporter te zetten, en weer opbergen voor aanvang van de rit.

Alles op een rij motortransporter

Alle voordelen op een rij

  • 1 | Verzinkt chassis met vastzetmogelijkheden
  • 2 | Onderhoudsvriendelijk - vloerplaat uit een stuk
  • 3 | Robust - A-merk remsysteem en assen
  • 4 | Comfortabel - afklapbare en afneembare aluminium borden
  • 5 | Multifunctioneel - Met oprijplaten in het chassis
  • 6 | Goed zichtbaar - reflectietape met ECE104 keurmerk

Wat is een motortransporter?

Een motortransporter is een plateauwagen waar een motorsteun op is bevestigd. Bij het transport van een motor moet deze goed worden vastgezet tijdens de rit. Door een motorsteun te bevestigen aan een aanhangwagen, kun je de motor veilig en stabiel vervoeren. Zo waarborg je zowel jouw veiligheid als dat van je medeweggebruikers. Een betrouwbare motortransporter is daarom erg belangrijk.

Hoe wordt uw multitransporter een motortransporter?

Alle EDUARD multitransporters zijn standaard uitgerust met touwhaken aan het chassis en vastzetbeugels aan de binnenkant van de aanhangwagen. Voor één motor zijn deze vaak voldoende. Bij meerdere motoren plaatst u extra bindogen op de multiplex antislip vloerplaat.

Er zijn veel verdelers voor motorsteunen. Kies de motorsteun die het beste bij uw motor past. Vraag een Eduard Dealers voor meer informatie omtrent de installatie.

Accessoires voor motortransporter

Je motor beschermen met een huif? Geen probleem. Alle Eduard aanhangwagens kunnen verder naar jouw wensen gepersonaliseerd worden met ons uitgebreid assortiment aan accessoires.

Alle mogelijkheden van een multitransporter

Naast een motortransporter kunnen onze multitransporters ook worden ingezet voor andere doeleinden. De plateauwagen kan namelijk omgebouwd worden tot machinetransporter, autotransporter en meer. Met behulp van de handige oprijplaten kun je gemakkelijk kleine voertuigen als motoren, quads of een scootmobiel op de plateauwagen rijden. Bovendien biedt Eduard verschillende accessoires om van jouw aanhangwagen een motortransporter of ander soort transporter te maken.

Wilt je jouw motortransporter aanvullen met een huif om je motor zo goed mogelijk te beschermen? Ook een huif koopt u bij Eduard. Alle accessoires om je plateauwagen te personaliseren vind je op onze website.

Stel zelf je motortransporter samen

Bij Eduard heb je de mogelijkheid om jouw motortransporter volledig naar eigen wens in te richten. De motortransporters zijn in diverse afmetingen leverbaar en kunnen worden voorzien van uiteenlopende accessoires, waaronder een voorrek, schokdempers of een huif. Voor meer gebruiksgemak kun je bovendien kiezen voor een aluminium oprijplaat in plaats van een oprijplaat van staal vanaf een afmeting van 310 x 160 cm.

Koop je motortransporter bij Eduard

Met behulp van de configurator personaliseer je gemakkelijk jouw motortransporter. Kies de gewenste afmeting, het laadvermogen, aanvullende accessoires en meer. Zo ben je verzekerd van een veilige en gebruiksvriendelijke motortransporter voor het vervoer van je motor.

Wil je meer weten over de motortransporters van Eduard? We denken graag met je mee over de beste oplossing voor jou. Voor persoonlijk advies kun je terecht bij één van onze gerenommeerde dealers in jouw regio. Bestel nu jouw motortransporter van hoogwaardige kwaliteit voor een gunstige prijs.