Eduard. Vakmanschap, kwaliteit en trots

Eduards Trailer Factory (ETF), in de volksmond Eduard genaamd, is een familiebedrijf opgericht in 2001. Eduard is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van geremde en ongeremde aanhangwagens zoals plateauwagens en kippers. In onze high tech productieruimte van 18.000m2 zijn elke dag 150 medewerkers aan de slag om jouw Eduard samen te stellen.

2023, een jaar in cijfers

dealer netwerk
326 Eduard dealers
zorgen dat jouw Eduard snel geleverd wordt.
trailers
19.326 aanhangwagens
geproduceerd en verkocht in 2022.
configuratie
10.000+ verschillende
trailers geconfigureerd en geproduceerd.
produceren
152 medewerkers
met ieder zijn eigen vakmanschap.

Wat doet Eduard?

Goede aanhangers maken; dat kunnen er wel meer. Onze kracht zit ‘m in de combinatie waarmee wij onze klanten al meer dan 20 jaar ontzorgen. Eduard biedt een enorm breed programma, topmaterialen, een scherpe prijs en goede service. 

Met meer dan 10.000+ mogelijke variaties gaan we behoorlijk ver in het leveren van maatwerk aanhangwagens. Eduard dealers waarderen het dat zij met ons programma iedere klant kunnen bedienen, elke aanvraag kunnen honoreren. Dat maakt Eduard de slimme keus. 

18.000M2 HIGHTECH PRODUCTIE

De Eduard productiestraten zijn speciaal ingericht om elke Eduard met dezelfde zorg en aandacht, snel en efficiënt te kunnen produceren. Zo kunnen we jouw Eduard in no time leveren bij jouw dealer in de buurt.

Eduard productie

INNOVATIE & GROEI

Het team van technische specialisten binnen Eduard is constant bezig met innovatie. Door onze kennis en ervaring te combineren met feedback van onze dealers en eindgebruikers, kunnen we snel inspelen op nieuwe wensen en kansen in de markt.

Dankzij de flexibele productielijnen en online configurator kunnen innovaties snel in de praktijk worden gebracht.

Eduard bordenmachine

Wij zijn Eduard 

Ruim 150 enthousiaste Eduard medewerkers. Elke dag bezig om jouw Eduard zo snel mogelijk te leveren met uiterste precisie. Ieder met zijn eigen passie, eigenzinnigheid en vakmanschap. Van bestelproces tot eindcontrole. Van basis tot in de details. Alles met evenveel aandacht en trots.  

Wil je ook onderdeel worden van het Eduard team? Kijk dan hier naar onze vacatures