Aanhangwagens voor particulieren

Jij bent een doener, een maker. Jij hebt altijd een project. De tuin onder handen nemen, vrienden helpen met verhuis. Of misschien weer eens naar de mooie camping in Zuid-Frankrijk? En met de handige, 3D configurator personaliseer je je gekozen aanhangwagen verder.

Wat heb jij nodig?

Speciaal voor particulieren hebben wij lichte aanhangwagens in de afmetingen 200x145 cm, 230x145 cm en 250x145 cm ontwikkeld. Deze aanhangwagens combineren het gemak van een Eduard aanhangwagen, met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Handig bij klussen in of rondom je huis, maar ook voor het uitoefenen van een fijne hobby.
Veel particulieren kiezen voor een kleinere Eduard aanhangwagen, perfect voor de weekendrit naar de bouwmarkt of het gemeentelijk recyclingpark. Motorsporter, bouwer of gepassioneerd tuinier? Ook voor deze toepassingen hebben wij de juiste aanhangwagen. Gebruik je hem niet wekelijks? Dan kun je ‘m misschien samen aanschaffen met buren, familie of vrienden. Gedeelte kosten en gedeeld gemak!

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden

Kies de juiste aanhangwagen voor jouw project