Verlaagd in prijs - Plateau aanhangwagen 250x145 cm 750 kg

Ben je op zoek naar een degelijke en veelzijdige plateauwagen waarvoor je enkel een rijbewijs B nodig hebt? Dan is deze plateau aanhangwagen van 250x145 cm met een laadvermogen van 750 kg perfect voor jou! Dankzij de dubbele as is dit model erg stabiel en blijft jouw aanhangwagen horizontaal staan wanneer deze ontkoppeld is. Dankzij de afneembare en afklapbare wandborden kun je bovendien aan alle kanten laden en lossen. Hiermee biedt deze aanhanger een uitkomst voor alledaagse klussen. Deze plateauwagen is tijdelijk verlaagd in prijs.

Vraag jouw nettoprijs aan via onderstaande knop!

Waarom een ongeremde dubbelasser van Eduard?

Deze Eduard plateauwagen heeft een geschroefd chassis. De opbouw van de aanhangwagen is een combinatie van thermisch en sendzimir verzinkte delen. De vele vastzetbeugels, zorgen ervoor dat je je lading eenvoudig kan verzekeren. De vloerplaat is gemaakt uit één stuk en heeft een antisliplaag. Dit zorgt voor het nog veiliger vervoeren van jouw lading.

De borden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Zo gaat je aanhanger langer mee. Alle borden van de aanhangwagen zijn afneembaar. Zo kan je de volledige breedte als laadruimte benutten.

Handige accessoires