Autotransporters van EDUARD

Een autotransporter/ oprijwagen van EDUARD Aanhangwagens wordt gebruik voor transport van auto’s en verrijdbare machines. Door de gelaste railing rondom kunnen de voertuigen goed worden vastgesnoerd. Al onze autotransporters worden in Europa verkocht door geselecteerde dealers. Meer informatie over deze adressen vindt u op de contact pagina.

Wat is een autotransporter?
De autotransporter is een plateauwagen zonder zijborden maar uitgevoerd met een gelaste reling van 10 cm hoog of een scharnierbaar, 10cm hoog aluminium bord. Hij wordt ook vaak een oprijwagen genoemd. De autotransporters van EDUARD Aanhangwagens zijn verkrijgbaar met een laadvloerhoogte van 56, 63 en 72 cm. De oprijhoek wordt bepaald door de laadvloerhoogte en lengte van de oprijplaten. Belangrijk om hier rekening mee te houden! De geleverde oprijplaten zijn 246 cm lang en worden standaard meegeleverd. De oprijplaten zijn standaard uit staal vervaardigd maar kunnen optioneel in aluminium worden uitgevoerd. Een autotransporter wordt standaard uitgevoerd met een lange dissel, anti slip oprijplaten en een vloerplaat uit één stuk, lier en opklapbaar neuswiel.

Autotransporter met kiepsysteem
Optioneel is de autotransporter ook verkrijgbaar met een kiepsysteem. Dankzij het kantelbare chassis heeft de trailer een bijzonder kleine oprijhoek. Afhankelijk van de lengte en laadvloerhoogte van de aanhanger, is deze hoek slechts tussen 4,7 ° en 9 ° graden. Hierdoor is deze autoambulance bijzonder geschikt voor auto's met een zeer lage wielbasis.

machinetransporter_drawing.jpg

De uitzetsteunen op de boeg van de aanhangwagen zorgen ervoor dat het gewicht op de grond wordt ondersteund en dat de trekhaak niet wordt belast bij het laden van machines. Deze innovatie verlicht de belasting voor het trekkende voertuig aanzienlijk in vergelijking met andere kantelsystemen.

Waarom een autotransporter van EDUARD Aanhangwagens?
Sinds 2001 worden verschillende autotransporters geproduceerd en zijn in de tussentijd steeds geïnnoveerd  en behoren tot het topsegment van de markt. Dit mede door  een extra verstevigd chassis, vloerplaat uit één stuk, bindhaken binnen en buiten de laadbak en een uitgebreid gamma van afmetingen en laadvermogens. Lees meer over Eduard Aanhangwagens

Kies uw eigen afmeting van de autotransporter
Bij de autotransporters bevinden de wielen zich onder de laadbak en daardoor kunt u dus de gehele breedte benutten als laadvloer voor de auto. De oprijplaten kunnen worden opgeborgen onder de laadvloer. De autotransporter is tussen de 150, 160, 180, 200 of 220cm breed en heeft een bruto laadvermogen van tussen de 750 kg t/m 3500 kg. Kies eenvoudig de autotransporter van uw keuze met onze configurator.

button_aanhangwagen-samenstellen.png

Ook voor andere aanhangwagens kunt u bij ons terecht.  Naast de autotransporters is EDUARD gespecialiseerd in plateauwagenskippers, en multitransporters. Op onze site vind u foto’s en meer specifieke informatie over de aanhangwagen die u zoekt! Wilt u liever persoonlijk contact? Overleg dan met één van onze dealers! Deze vindt u onder de contact pagina.

EDUARD aanhangwagens kunnen worden uitgerust met een verscheidenheid aan accessoires.

  • Bindhaken op de laadvloer en op chassis
  • Opbergsysteem oprijplaten onder de laadvloer
  • Met aluminium zijborden of railing
  • Uitgebreid accessoire pakket
  • Europees dealernetwerk
 

Wij maken gebruik van cookies om de beleving en het gebruik van deze site te optimaliseren. Geef ons ook toestemming deze site en de merkbeleving relevant te maken voor jou. Lees meer!