Aanhanger kopen? Ga voor een Eduard. Kwalitatief hoogwaardige aanhangers gemaakt van topmaterialen. We bieden een groot assortiment aanhangers in verschillende uitvoeringen. De aanhangers zijn volledig op jouw wensen af te stemmen. Zo bieden wij de oplossing voor ieder probleem. Voor welk model je ook gaat, met een Eduard ben je altijd gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit.  

Kwaliteit voor iedere lading 

Een Eduard is meer dan een goede aanhangwagen. We maken al meer dan 20 jaar aanhangers van topkwaliteit. We bieden aanhangers met de hoogste prijs-kwaliteit garantie. Onze aanhangers zijn écht stevig. Zodat jij zorgeloos de weg op kunt. En dat niet alleen. Onze kracht zit ‘m in de combinatie waarmee wij onze klanten al die jaren ontzorgen: een enorm breed programma, topmaterialen, een gunstige prijs en snelle levertijden.  

De ideale aanhanger kopen

Op zoek naar een aanhanger waarmee je eenvoudig lading kan lossen? Met loofrekken? Dubbelas? Voor een lading van meer dan 750kg? Wat jouw wensen ook zijn, je vindt het bij Eduard. Met onze configurator stel je namelijk eenvoudig een aanhanger samen die voldoet aan al jouw eisen. Maak de keuze tussen een plateauwagen of een kipper. Selecteer de juiste afmeting, grootte en het laadvermogen en ontdek meteen de prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan en sla een deal bij jouw lokale Eduard dealer. 

Ontdek de 3D Configurator
Configurator

Waarom een Eduard aanhanger? 

Hoe je jouw Eduard ook samenstelt, een paar belangrijke kenmerken hebben alle varianten gemeen. Het chassis is volbad verzinkt en de borden zijn van geanodiseerd aluminium. Zo ben je gegarandeerd van een stevige aanhanger. Jouw lading is altijd goed vast te zetten door de talrijke vastzetpunten. Ga voor een kwalitatieve, sterke aanhanger die aan de strenge eisen van zowel de particuliere als de professionele gebruiker voldoet.  

Een aanhanger kopen bij een Eduard dealer 

Aanhanger kopen die aansluit bij jouw wensen? Met meer dan 10.000 mogelijke variaties gaan we behoorlijk ver in het leveren van maatwerk aanhangers. Ben jij er nog niet helemaal uit wat de ideale aanhangwagen voor jou is? Geen probleem! Ga gerust langs één van onze dealers. Onze dealers zitten in heel België dus er is altijd een dealer bij jou in de buurt. Zij kunnen je met raad en daad bijstaan met informatie, onderhoud, papieren en alles wat je nodig hebt.