Het Eduard-assortiment breidt uit met een driezijdig geremde drieas kipper

Eduards Trailer Factory doet voortdurend marktonderzoek en probeert vervolgens om op de resultaten hiervan in spelen. Zo merkten we dat de vraag naar robuuste en veelzijdige transportopties om zware en losse ladingen te vervoeren, bleef stijgen. Dit inspireerde ons om onze productlijn verder uit te breiden, met name het assortiment kippers.

Driezijdige kipper

In dit blogartikel kan je alvast kennismaken met de driezijdig geremde drieas kipper. De ideale aanvulling op onze bestaande dubbelas kippers. Deze nieuwe kipper biedt een aantal belangrijke nieuwe voordelen, zoals een groter laadvermogen dat wordt gecombineerd met meer stabiliteit, wat essentieel is voor veeleisende klussen.

Binnenkort ook configureerbaar.

Specificaties van de geremde drieasser, driezijdige kipper

  • Afmetingen (LxB): 406 x 200 cm
  • Totaal gewicht: 3500 kg
  • Laadvloerhoogtes: 63, 66 of 72 cm
  • Bediening: Elektrisch, draadloos en/of handbediening
  • Geremd: Ja
  • Assen: 3

De scherpste prijs dankzij high-tech productie 

Het productieproces begint met de ontwikkeling van een robuust chassis, gevolgd door de montage van de assen en de hydraulische systemen. Vervolgens wordt de laadvloer geïnstalleerd en testen we de kipper uitvoerig om te verzekeren dat deze voldoet aan onze kwaliteitsnormen. Dit alles doen we in onze high-tech fabriek in Lommel, wat betekent dat we kort op de bal kunnen spelen en het volledige proces in handen hebben.

Betrouwbaar en betaalbaar

Dankzij een geoptimaliseerd in-house productieproces, betrouwbare partners en sterk plan van aanpak ligt onze focus niet enkel op duurzaamheid en gebruiksgemak bij deze aanhanger, maar ook op kostenefficiëntie. Daarom kan je ook deze driezijdige kipper aan de scherpste prijs in de markt verkrijgen bij Eduards Trailer Factory.

Ontdek meer kippers
eduard productie