Verlaagd in prijs - Multifunctionele aanhangwagen 406x200 cm 2700 kg met oprijplaten en lier

Met een multitransporter dubbelasser geremd van 406x200 cm kun je bijna iedere klus uitvoeren die je wil. Het geremde model maakt het mogelijk om lading tot 2700 kg te vervoeren. Met de oprijplaten en lier kan je in een handomdraai zware objecten zoals voertuigen of machines laden. Deze plateauwagen is tijdelijk verlaagd in prijs

Vraag jouw nettoprijs aan via onderstaande knop!

Waarom een geremde dubbelasser van Eduard?

Hoe je jouw Eduard aanhangwagen ook samenstelt, een paar belangrijke kenmerken hebben alle aanhangwagen gemeen. 

Onze Eduard multitransporters hebben een volledig gelast chassis wat de robuuste basis vormt van deze aanhangwagen. De vele vastzetbeugels zorgen ervoor dat je je lading eenvoudig kan vastzetten. De vloerplaat is gemaakt uit één stuk en heeft een antisliplaag. Dit zorgt voor het nog veiliger vervoeren van jouw lading. 

Met de handlier kan je eenvoudig zware lasten op de aanhangwagen takelen. Tevens wordt er extra versteviging voorzien in de voorste dwarsligger om doorbuiging te voorkomen. Ook aan een opberglade onder de laadvloer is gedacht. Hierdoor heb je jouw oprijplaten altijd bij de hand. Bij het oprijden van zware ladingen via oprijplaten komt de lichtbalk onder zware druk. Daarom voorzien wij de lichtbalk standaard van extra versteviging zodat je aanhangwagen altijd optimaal gebruikt kan worden.

De borden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Zo gaat je aanhangwagen langer mee. Alle borden van de aanhangwagen zijn afneembaar. Zo gebruik je de volledige breedte als laadruimte en plaats je zware ladingen met gemak. 

Handige accessoires