Multitransporter geremde drieasser

Ben je op zoek naar een multitransporter met een laadvermogen tot wel 3.500 kg? Dan is de multitransporter geremde drieasser de juiste keuze. Deze aanhangwagen is dankzij de drie assen en zes wielen erg betrouwbaar op de weg en kan erg zware lading vervoeren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om dit type aanhangwagen als auto- of machinetransporter te gebruiken. De oprijplaten die standaard bij deze uitvoering worden geleverd, maken het laden en lossen van ladingen erg eenvoudig.

Kies je accessoires

Wil je jouw multitransporter geremde drieasser uitrusten met aanvullende accessoires zoals een huif in een kleur naar keuze, een lier, uitzetsteunen of schokdempers? Het kan allemaal. Met onze handige configurator op onze website stel je vanuit de basis jouw multitransporter samen. Op die manier ben je verzekerd van een aanhangwagen die voor al jouw doeleinden geschikt is.

Bereken eenvoudig de prijs van jouw samengestelde multitransporter zodat je direct weet waar je aan toe bent. Daarnaast kun je voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice of één van onze gerenommeerde Eduard dealers bij jou in de buurt

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden

Waarom je kiest voor een Eduard

3500 kg
3500 kg
406x200 - 606x220 cm
406x200 - 606x220 cm
160+ Modellen
160+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor drieasser multitransporters