Multitransporter dubbelasser geremd

Multitransporter | tot 2.700 kg | geremd | Alu borden, 30 cm hoog

Met een multitransporter dubbelasser geremd kun je bijna iedere job uitvoeren die je wil. Het geremde model maakt het mogelijk om lading tot 2.700 kg te vervoeren. En met de oprijplaten die onder de laadvloer kunnen worden opgeborgen wordt het laden en lossen je heel makkelijk gemaakt. Je rijdt volle kruiwagens en zelfs voertuigen of machines gemakkelijk op de wagen waardoor je in een handomdraai jouw aanhanger beladen hebt.

De multitransporters van Eduard worden standaard voorzien van vastzetbeugels en touwhaken om je lading goed vast te zetten en te beschermen tijdens de rit. Daarnaast kun je rekenen op een sterk verzinkt chassis en afklapbare opzetborden. Kortom, jouw multitransporter is van alle gemakken voorzien.

Veilig de weg op

Al onze multitransporters voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Je gaat dus altijd veilig op pad en vormt geen gevaar voor jezelf of je medeweggebruikers. Rijden met een aanhanger vergt soms wat extra moeite, maar met één van onze multitransporters behoud je altijd de controle over de aanhanger en kun je rekenen op optimale mobiliteit.

Daarnaast is de multiplex-vloerplaat voorzien van een antisliplaag waardoor je niet het risico loopt uit te glijden bij het laden en lossen en waardoor je lading ook niet snel zal schuiven tijdens de rit.

Jouw multitransporter zelf samenstellen

Kies de beste basis voor jouw multitransporter en voeg middels onze configurator alle accessoires toe die jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een huif, een voorrek, neuswiel of handlier – personaliseer je aanhangwagen snel en eenvoudig zoals jij dat wilt. Je ziet altijd direct de prijs van de oor jou samengestelde multitransporter waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Personaliseer jouw eigen aanhangwagen

Configurator openen

Vind een dealer bij jou in de buurt

Dealer vinden

Waarom je kiest voor een Eduard

750-3500 kg
750-3500 kg
256x150 - 606x220 cm
256x150 - 606x220 cm
1100+ Modellen
1100+ Modellen
Personaliseer
Personaliseer

Accessoires voor geremde dubbelassers